Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

İnsan Hayatı İçin Kritik Bir Öneme Sahipler!

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ Kent Konseyi ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Haftası olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, her gün binlerce hayata dokunarak hayat kurtarmak için sabırla ve hoşgörüyle her zorluğa göğüs gerdiklerini söyledi.

Başkan Koca, yayımladığı mesajında acil sağlık hizmetlerinde görev yapan personellerin insan hayatı için taşıdıkları kritik öneme vurgu yaparak, Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklerin insan hayatının en kritik anlarında zamanla yarışarak umut olduklarını, elleriyle hayat kurtaran, yürekleriyle güven veren birer kahraman olduklarını ifade etti.

“FEDAKARCA GÖREV YAPIYORLAR” “Acil sağlık çalışanlarının zorlu çalışma koşullarına rağmen büyük bir özveriyle görev yaptığını belirten Elazığ Kent Konseyi ve Elazığ basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca şunları kaydetti: "Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler, uzun nöbet saatleri, zor çalışma şartları ve karşılaşılan olumsuzluklara rağmen, insan hayatını her şeyin üstünde tutarak fedakârca görev yapmaktadır. “İNSANLIĞA ADANMIŞ BİR HİZMETTİR” Bir hayatı kurtarmak için verdikleri mücadele sadece bir meslek icrası değil, aynı zamanda insanlığa adanmış bir hizmettir. Ben bu duygu ve düşüncelerle ilimiz başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir ücrasında görevini layıkıyla yerine getiren Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklerin bu anlamlı haftalarını gönülden kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.